Let op slechts 6 vragen die u hem voor seks moet vragen

Waarschuwing vooral: 6 vragen die u hem vóór seks moet vragen

Weinig mensen dragen een certificaat van de dokter, maar de verspreiding van genitale infecties maakt zich zorgen over velen. Dus een waarschuwingsman passeerde de tests waarschijnlijk niet zo lang geleden en koos niet in partners van dubieuze vrouwen. Als het niet zeker weet, kunt u het plan voor verdere actie bespreken.

2. Ben je getrouwd?

Deze vraag is belangrijker dan het lijkt! Zelfs als je gewoon verveling tegenkomt, zou de stemming en de staat van de partner geen geheim moeten zijn. Niemand weet welke situatie je morgen zult vinden. Natuurlijk is het niet nodig om aan te nemen dat als hij begon met je te ontmoeten, het is absoluut niet getrouwd. Op een directe vraag, trouwens, antwoorden mannen meestal eerlijk.

3. Vind je je werk leuk?

En andere vragen over wat hij doet. Je hoeft hem niet onmiddellijk over alles te vragen, maar 3-4 vragen over één onderwerp zijn heel geschikt. Als hij begint te worden verward, is het een reden om na te denken over wat hij anders kan liegen.

4. Geweldige auto, je tevreden met haar?

Vraag met schuimen! Als voor elk compliment, voldoet hij op de 10-minuten een geliefde, overwegen, je greep de essentie van zijn zelfzuchtige aard. Dus het is niets om hier te vangen.

5 kamagra origineel. Je bent vrienden met de eerste?

Wat hij praat over relaties uit het verleden kunnen veel interessante dingen openen. Als hij respectvol reageert over de eerste, is het goed gekenmerkt.

kamagra jelly

6. Je weet zeker dat je baard gaat?

De vraag zou dat niet moeten zijn. De betekenis is om zorgvuldig een opmerking te maken over een soort van karakter of uiterlijk, en kijk naar de reactie. Dus je kunt snel waarderen hoeveel het geneigd is om in woede te vallen en met je te zweren. Als het

gevoelig is, is het beter om hem niet te ontmoeten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mrbu0922/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309