Purgatory Hoe seksspeeltjes te wassen

Purgatory: Hoe seksspeeltjes te wassen

Hoewel het

meest voorkomende seksspeeltjes gemaakt zijn van siliconen en plastic, moet je ze niet samenspannen – om een ​​beetje meer tijd en interry apart te vegen. Bijna alle speelgoed kan worden gewassen met eenvoudig water en gewone zeep. Dit is van toepassing op siliconenproducten, glas, staal, leer en kunststof.

2. Vergeet de motor niet!

Als het speeltje een motor of batterijen heeft, moet u eerst begrijpen of het volledig vochtbestendig is. Het wordt meestal geschreven op de verpakking. Als u niet zeker bent of geen informatie hebt gevonden, is het beter om deze niet volledig en niet onder stromend water te dompelen! Veeg voorzichtig met een schone doek voor afwassen en gebruik. Trouwens, hetzelfde is hetzelfde voor de gadgets die vanuit het netwerk opereren. En neem batterijen!

3. Draag condooms op jelly speelgoed

Veel speelgoed uit oneetbare gelei (en www.rjlhair.com/permethrin-price-canada-pharmacy-usa/ wat plastic) hebben poriën. Ze kunnen worden gereinigd met zeep of middelen voor het wassen van kinderspeelgoed, maar wanneer gebruikt, is het beter om condooms op hen te dragen zonder smering, zodat schadelijke bacteriën niet in intieme hoeken van uw lichaam doordringen.

4. Een tandenborstel nemen

Sommige speelgoed met een oppervlak die de menselijke huid imiteert, bestaat letterlijk uit plooien en holtes. Ze geven de zee van plezier, maar hoe zijn complex in het schoonmaken! Maar niet drijven – Neem een ​​schone tandenborstel en reinig alle depressuren zorgvuldig.

5. Gebruik de juiste tools

Soms kan een seksspeeltje worden toegepast door onherstelbare schade, het schoongemaakt met iets dat niet. Beste gereedschappen – gewone zeep of vloeistof voor kinderspeelgoed. Het ergste is een antibacteriële zeep, zeep met een sterke geur, schoonmaakfaciliteiten of iets anders zo krachtig.

6. Vertel me “geen” papieren handdoeken

Stralen, papier valt in kleine stukjes en kan in een speeltje worden gehamerd door het te beschadigen. Veeg ze het beste met een niet-geweven doek of laat het drogen zonder aanvullende acties.

7. Onmiddellijk schoon

Nauwelijks het seksspeeltje uit de doos voeden, onmiddellijk grondig. En vergeet niet om het na iedereen te doen – iedereen! – Gebruik voor directe bedoeling.

acht. Eén plaats is een speeltje

Gebruik nooit twee speelgoed in een intieme plaats op een rij (als je echt tussen twee daden van het spel wilt wassen). Dit is een geweldige manier om schadelijke bacteriën te verspreiden, vooral als het speelgoed aan de achterkant bezocht, en dan vooraan of mond. In het extreme geval kunt u

het condoom wijzigen. Maar het is beter om te wassen.

9. Juiste smeermiddel

Je kunt het speelgoed en de verkeerde keuze van smeermiddel bederven. Silicium “Vrienden” hars het siliconenmeermiddel, neem een ​​buis op waterbasis of gecombineerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *