10 Geboden van overtuiging

Wetenschappelijk feit: echtgenoten veranderen van vrouwen (ook vrouwen echtgenoten, maar dit is een apart gesprek). Iemand doet het vaak, iemand zelden, iemand openlijk, iemand in het geheim, iemand systematisch, iemand van gelegenheid naar de zaak – het punt hiervan verandert niet. Zelfs één aflevering – alle dezelfde verraad.

In veel gevallen is de Overzicht geen bron van moeilijkheden, bijvoorbeeld als je vrouw volledig of psychologisch van je afhankelijk is van jou, als je het niet om het lot van je huwelijk geeft, als je eindelijk in je familie hebt "Open" relatie.

Strikt genomen, in elk van deze gevallen is het onmogelijk om een ​​full-flutged te noemen. We zullen naar een strikte situatie kijken.

Stel dat je je wilt vervullen "rechts naar links", Maar tegelijkertijd een geldig huwelijk en willen zijn verval niet.

Je voelt je goed voor je vrouw en wil het

https://one-world-family.com/alcohol-and-hypoglycemia-link-signs-and-treatment/

niet verwonden, of provoceren op vergeldingsschatten. Ze is op zijn beurt strak genoeg "grijpen", Is niet van plan om door je vingers te kijken op je avontuur en in het algemeen is het oprecht jaloers.

In een dergelijke context zal het vrij moeilijk zijn voor u om de opzeggingsfrechtspunten te plegen, het resterende schroeven en ongestraft blijven. Om deze moeilijke taak te vergemakkelijken om zichzelf te laten formuleren

Laten we beginnen met de regels van het eerste en het belangrijkste: controleer je gevoelens

Je kunt mijn Meesteres voorzichtig aan je Meesteres (fouten) omgaan, maar je kunt het niet betalen: Word verliefd op een echte. De verliefd is weerloos, zijn gevoelens zijn in zijn voorhoofd geschreven, hij is niet in staat om samen te vatten, en samenzwering en nutteloos: ze zal zich niet verstoppen in de tas. Bovendien kan je vrouw je een intriges vergeven, maar het is onwaarschijnlijk dat ze iets serieus zal vergeven. Dit alles gikt als een schandaal en echtscheiding. Je hebt het nodig?

Voldoen aan deze regel is moeilijk, maar toch is er altijd een moment waarop je nog steeds kunt stoppen en niet betrokken bent bij de geschiedenis, beladen met een catastrofe.

Regel tweede: neem geen contact op met de dwazen

Dit is uitsluitend van toepassing op uw minnaressen. De dwaas zal alles onvermijdelijk ruïneren: zal verschijnen voor je verjaardag, bel je vrouw en oorlogen het met een partner, breekt over je relatie over de hele wereld, kortom, wat trof.

Zelfs als dergelijke extremen geen dergelijke extremen bereiken, kan de dwaas gewoon je complexe samenzweringspel niet ondersteunen. Het is ook van toepassing op vrouwen met een onstabiele psyche – goed, ze zijn aan de hel! Bovendien moet u niet contact opnemen met te jonge meisjes (jonger dan 20 jaar) – ze zijn absoluut onvoorspelbaar.

In het geval van je vrouw is alles ten strengste tegengestelde – dan is het slimmer, koel en wonderbaarlijk, hoe moeilijker het zal misleiden en hoe moeilijker je taak.

Derde regel: Samenspiratie bovenal

De minder mensen weten over je roman, hoe beter. Noch buren of collega’s noch, god bewaren, familieleden mogen niet bewust zijn. Vermijd indien mogelijk om te verschijnen met de Meesteres op plaatsen waar u weet: Ga niet naar de gebruikelijke clubs, restaurants, pubs en t.P. U moet de waarschijnlijkheid van willekeurige informatie-lekkage maximaliseren.

Niemand behalve de meest betrouwbare vrienden, praat niet over je verbinding. Nooit opscheppen, vooral op een dronken bank – niet alleen is het gevaarlijk, het is ook gewoon lelijk. En natuurlijk moeten je vijanden niets weten en gewoon kwaadwilligers: geef ze geen wapen!

Derde BIS-regel: Vrouwen moeten niet bewust zijn

Laat je in geen geval je niet weten over je intriges om vrouwen buiten te gaan. Ik heb het niet over familieleden of vriendinnen van je vrouw – met hetzelfde succes dat je zichzelf kunt melden. Maar zelfs zijn vrouw en vriendinnen mogen zich niet bewust zijn van je vrienden, anders zullen ze al vroeg of later al je echtgenoot vertellen – zo niet van de beruchte vrouwelijke solidariteit, dan tenminste om haar pijn te doen.

Regel vierde: het is gemakkelijker om te zwijgen dan het rechtvaardigen

Mannen weten niet hoe ze te liegen. Als je mijn vrouw te vaak moet vertellen, zul je onvermijdelijk verwarren en krijgen. Dus probeer rechte leugens te vermijden. Dosis de informatie, in principe, verspreid zelfs over gebeurtenissen op geen enkele manier met uw "Overspel". Maak voor jezelf "Serieuze zone", Een zekere levensduur die je in niet aan mijn vrouw bent gerapporteerd. De truc is dat je haar kans van tijd tot tijd niet volledig moet beroven om je te beheersen. Penetrerend B "Serieuze zone" En zorg ervoor dat we op woensdag van zeven tot tien ‘s avonds zeggen.

Regel vijfde: maak valse redenen voor jaloezie

Als je je vrouw verandert, zal ze in ieder geval een vage bezorgdheid voelen. Stuur het naar de gecontroleerde richting en tegelijkertijd "Voor de gek houden". Probeer bijvoorbeeld met mijn vrouw beginnen wat een meisje in een nachtclub lijmen. Vrouw zal je een hond noemen en je een gezicht geven, maar tegelijkertijd zal het beslissen dat er in principe niet meer geavanceerd is.

Er is een meer complexe manier. Ondersteuning op geen enkele manier geassocieerd met een overspelige relatie met een soort vrouw. Het kan een oud vertrouwde, collega zijn voor werk en t.D. Tegelijkertijd zou er een voor de hand liggende reden moeten zijn die seksuele of romantische communicatie uitsluit: deze vrouw moet erg lelijk zijn, ongelooflijk deugdzaam, je vrouw moet haar goed kennen.P. Uiteraard moet uw vrouw meer of minder worden geïnformeerd over deze relaties, beter als het is ontevreden, maar u streelt op hun voortzetting. Jaloezie ontvangt een illusoirdoel en voor deze vermomming kunt u interessante dingen maken.

De regel is zesde: wees voorzichtig met de kleine dingen

Haar op de revers van de jas, de geur van buitenlandse geesten, gedoneerd met zijn Meesteres-stropdas – hoeveel vattene velen erop vielen! Leren van vrouwen – ze zijn meer voorzichtig.

Regel Zevende: controleer de beweging van je vrouw en laat het je niet effectief besturen

Als je niet kiest voor het vooruitzicht om gevangen te worden in de knuffels van de Meesteres, weet je altijd waar je vrouw is. Bel haar, rapporteer over je acties en plannen, vermijd Frank Lies, maar laat jezelf een manoeuvreerveld achter. De wijze uitvinding van de bourgeois dacht – een mobiele telefoon – het is erg handig: je vrouw kan je op elk moment bellen, wat de illusie van controle creëert, maar tegelijkertijd weet het niet precies waar je bent en gedwongen te geloven Jij. Daarnaast "Mobiel" kan de Meesteres rustig bellen – en ken je je thuistelefoon in dit geval dat het niet nodig is. De aanwezigheid van een auto maakt het ook gemakkelijker – je kunt altijd, bijvoorbeeld, "vast in het verkeer", Van tijd tot tijd, zijn vrouw bellen, en klagen over haar nood.

Maar e-mail – een ding twijfelachtig. De auteur van deze tekst één keer bij haar "Hulp" Grotendeels stelen: ik ging op zakenreis en zijn vrouw heeft per ongeluk ingeschakeld "Vooruitzichten" (die nooit eerder is gedaan) en voordat haar heldere ogen een brief van absoluut ondubbelzinnige inhoud verschenen. Hurricane was nog steeds. Dus, zoals Vanessa Paradi zong, "Wachtwoorden, wachtwoorden, wachtwoorden".

Achtste regel: heb een snack

Je moet geen geld hebben buiten het geld. Zelfs als in uw gezin – een gemeenschappelijk budget, zorg ervoor dat u een snack maakt, ten minste een kleine. Al-Kapone ging naar de gevangenis voor niet-betaling van belastingen, en je kunt doorboren als je echtgenoot een gat in Family Finance detecteert. Als je niet meteen kunt "Innemen" het vereiste bedrag, schulden in een betrouwbare persoon en geef in delen. https://kamagra.eigenstart.nl/ Hiermee kunt u fijn scores vermijden, wat nog niet iemand heeft geprobeerd aan het goede.

Regel negende: vermijd excessen

Ik zwijg over zulke gruwelen als een zwangerschap van meesteres of geslachtsziekten. Maar het is onmogelijk om ruzie met een minnares of een conflict van minnaressen onderling toe te staan. Voor elk van hen moeten dezelfde regels worden waargenomen als in relatie tot zijn vrouw. Wees kalm, vriendelijk, welwillend, beloof het onmogelijke en houd alles onder controle. Breek de relatie om wraak uit te sluiten – het zal

beledigd zijn en zonder Meesteres en zonder een vrouw.

Regel tiende: verlies nooit waakzaamheid

Overspel is geen vakantie, maar een complex en dun werk. Je kunt niet ontspannen – je zult als wat Tifle missen – en alles is verdwenen. De ervaring helpt natuurlijk, maar je kunt je geen overmatige arrogantie veroorloven. Alles zou moeten zijn in oorlog en voor de eerste keer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mrbu0922/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309