7 redenen waarvoor een geliefde vrouw weigert

Een lange tijd geleden

heeft een goede oude Oostenrijkse wetenschapper Sigmund Freud, die zijn grote theorie bouwde, inclusief het Axiom, dat alle vrouwen jaloers jaloers jaloers. Omdat mannen een penis hebben, en er zijn geen vrouwen. Maar wij, mannen, ook jaloersvrouwen. Omdat de penis, natuurlijk, alleen maar zichzelf ook leidt: hij kan, hij kan het niet; dan wil, dan wil het niet. Masso problemen met deze penis, strikt genomen.

Hier hebben vrouwen veel meer: ​​ze kunnen altijd. Maar om een ​​of andere reden, gebruik deze gekke capaciteiten niet. Elke normale man op hun plaats zou iedereen en altijd geven — Iedereen die twintig keer per dag wil. Laten we zeggen dat het een buste is.

En toch als je in een staat van constante gevechtsbereidheid was, en een meisje zou laten dwalen naast het meisje, en niet een simpele en liefde, — Heb je haar echt geweigerd??

En ze weigeren. Recht en dichtbij. En op hetzelfde moment zeggen ze dat ze van houden. Liefde, kan en weigeren — Nou, geen paradox?

Suggereren dat alle vrouwen — Gek, het zou heel verleidelijk zijn, maar waarschijnlijk is het dat niet. Op zijn minst staan ​​de meeste van hen nog steeds en stemmen en trouwen.

Daarom gingen we op een moeilijke manier om te onderzoeken. Praat eerst met vrouwen zelf en controleerde deze records met de meningen van psychologen. En het bleek dat er nog meer algemeenere redenen zijn waarom vrouwen seks hebben geweigerd aan hun geliefden.

een. Hormonen
Ze heeft geen schuldgevangen. Voor haar besliste iedereen hormonen. Het lijkt, het geval van hormonen — rustig zitten en deelnemen aan allerlei fysiologische processen in het lichaam. Maar nee, zij zijn het geval om de acties en verlangens van een persoon te leiden, alsof er geen heilig recht op vrijheid is geregistreerd, in de richting van de grondwet. Lees echter hormonen weet echter niet hoe.

— Anya, 27 jaar oud:
«Soms wil ik, en soms nee. Maar ik begrijp de jongens. In die dagen dat ik geconfigureerd ben voor seks, is het ook vreemd voor mij: hoe het het niet kan willen?! Zo’n prachtig ding! En vice versa toen ik tijdens de antisex-periode val, lijkt het me vreemd dat iemand deze vervelende en grappige zaken kan doen»

— Alina, 20 jaar:
«Mijn jonge man zegt dat ik in die zin abnormaal ben. Meestal ben ik erg rustig voor seks, en hij overtuigt me, Herses op elke manier. En toen — Bac! — Een paar dagen op een rij komen als ik onverzadigbaar word, en hij verbergt al van mij onder het bed»

Mening van een specialist
Sainz-Eichrt Rimke, Sexologist, Hoogleraar van de Universiteit van Hamburg.

Veel vrouwen zijn emotioneel erg gevoelig voor de hormonale fluctuaties van de menstruatiecyclus.

De cyclus is verdeeld in vier fasen: menstruatie, proliferatief, ovulatie en luteïne. Elk van deze fasen is kenmerkend voor een speciale hormonale achtergrond. Snelle vermoeidheid en zwakte komen overeen met de eerste fase, de tweede — Activiteit en activiteit, derde — scherpe groei van seksuele prikkelbaarheid, vierde — Eenvoudige depressie en toegenomen behoefte aan genegenheid en comfort. De zogenaamde periode van PMS heeft de zogenaamde luteïnefase — Prementrual-syndroom dat binnen drie of vier dagen vóór het begin van de menstruatie komt en wordt vergezeld van enige agressiviteit en prikkelbaarheid. Hoewel het overweldigende deel van vrouwen hun levensstijl niet verandert, afhankelijk van de fietsfasen, reageert ongeveer 10-15% zeer gevoelig.

Veel van mijn patiënten klagen over het verlies van interesse in seks tijdens de eerste en vierde fase, ondanks het feit dat de tweede en bijzonder derde fase-rekeningen voor seksuele eetlust. Ik raad aan dat gehuwde paren met dergelijke problemen niet proberen de natuur te misleiden en je seksuele schema te bouwen, zodat de meest voorkomende nabijheid plaatsvond in de periode van 3—4 tot 15—16e dag vanaf het begin van de menstruatie.

Niets verrassends. De natuur tolereert geen excessen (hoewel, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld op de klok, je zult het niet onmiddellijk geloven), en daarom was het vrij natuurlijk om het te regelen, zodat vrouwen alleen in die periodes seks wilden. Gelukkig weet iemand hoe de natuur op zijn plaats moet zetten, en veel vrouwen, psychologisch en sociaal voorbereid op seks — het is, zelfs zonder reproductie, — Dus deze heroïsche dames weten hoe ze hun hormonen moeten bevelen die ze zich slim gedragen en de manier waarop de gastvrouw vertelden. Kom bijvoorbeeld genot bij het zien van jou en in die dagen dat ze een kans hebben om zwanger te worden, niet meer dan een paar miljard in de loterij te winnen. Als je zo’n meisje hebt, heb je geluk. Zo niet, giet kalender en geduld. De dag zal komen wanneer hormonen aan jouw zijde staan.

2. Manipulatie
Maar zelfs als de hormonen stil zijn, kan het meisje rechtvaardigen. Voor profylaxe.

— Angela, 20 jaar oud:
«Het lijkt mij dat als ik altijd een man heb, ik heel snel beter word. Dus ik kan het hem vertellen «Nee» ook al wanneer je wilt antwoorden «Ja». Niets meer waardeert»

— Dasha, 25 jaar oud:
«Ik vind het leuk als ze me zoeken als ik me een prijs voel. En als ik op elk moment bij hem sprong, staat het met mijn vingers, — Hij zou zoveel stoppen»

Mening van een specialist
Volgens Professor Paul Schilder, een van de pilaren van de moderne psychologie, zijn niet alleen mensen toevlucht tot het manipuleren van partner met seks, maar ook de overgrote meerderheid van dierlijke vrouwtjes.

Seks als vergoeding voor feed of «goed gedrag» Het wordt beoefend door bijna alle warmbloedige soort. De vrouw die minder mannetje seks nodig heeft, dus ze kan ze manipuleren, spannend zijn sensualiteit en Nimalo die hem niet zal aanmoedigen. We kunnen zeggen dat dit een van de grondslagen is van seksueel gedrag door zoogdieren-mechanisme, waarmee zwakkere en afhankelijke vrouwtjes voedsel en bescherming bieden. Daarom, gezien dergelijk gedrag bij vrouwen als afwijkend (verkeerd) zou onverstandig zijn. We moeten het nemen als een natuurlijk eigendom van vrouwelijke psychologie.

Natuur, zoals altijd, kwam niet met niets. Natuurlijk https://victoriascakecompany.com/waarom-komen-mannen-terug/ kun je met een meisje praten als redelijk, beschaafde mensen. Lees met haar op het leising van de Schilder, het ermee eens dat u, zo ontwikkeld en supercurateur, voor niets om zich te gedragen als experimentele chimpansees en elkaar vernederen met deze ongemakkelijke manipulaties. Aan de andere kant kun je vrouwelijke intuïtie vertrouwen. Plots zal je echt heel interessant zijn als je seks hebt met 200% van het vereiste?

3. Routine
Seksuele manipulaties kunnen echter ook de meest goede intenties hebben. Misschien zegt het meisje «Nee» Niet omdat hij macht over jou wil beveiligen. Misschien doet ze het, op zoek om je relatie te veranderen in iets nog meer harmonieus.

— Masha, 19 jaar oud:
«Seks met je geliefde man zou een vakantie moeten zijn. En ik vind het echt niet leuk om het te doen als ik me slecht voel. Of overschaduwing wanneer we haast hebben»

— Inna, 32 jaar:
«Te frequent seks doodt liefde. Eerder was het gebruikelijk om verschillende slaapkamers te hebben, en de relatie van haar man en vrouw waren meer spaarzaamheid. En nu, wanneer seks een routine wordt als het in de kloof is gevuld tussen hoe om tv te kijken en je tanden te reinigen voor het slapen gaan, wordt elke romantiek gedood»

Mening van een specialist
Dr. Muriel James, Family Relations Specialist University of Berkeley, auteur van verschillende bestsellers in de psychologie, gelooft dat de angst om seks te draaien in iets gewone en saai — Erg gevaarlijk.

Dichte relaties zijn niet alleen gebouwd op emotioneel contact: een persoon, zoals elk dier, is geneigd te worden beschouwd als hun eigen gezin van die personen waarmee hij een stabiel tactiel contact behoudt, wiens geur en stem hij constant in de nabijheid van zichzelf voelt. Natuurlijk, wanneer mensen samen slapen en regelmatig seks hebben, verdwijnen nieuwheid en de helderheid van sensaties. Maar de nieuwe fase begint — Interpenetratie, een deel van zijn partner voelen. En hier kunnen kunstmatige hekken en externe koude leiden tot het feit dat ware eenheid niet zal werken. De versheid van nieuwheid zal toch verdwijnen, en de volgende belangrijke fase zal niet komen. Modern leven Wanneer echtgenoten het grootste deel van de dag uit elkaar gaan en niet zoveel vrije tijd hebben, zodat op zijn minst gewoon in elkaars armen liggen, is een van de belangrijkste redenen die huwelijken zo lang zijn.

Maar deze tekst van mevrouw Johnson kan worden gesneden, wrijven op de printer en besteedt aan alle hoeken van uw appartement — Van de toegangsdeur naar de zeep. Laat het meisje doordrenkt met de gedachte die je moet dringend opduiken en zo vaak mogelijk interpenetratie in dienst nemen.

4. Ontevredenheid over zichzelf
Een andere frequente oorzaak van haar «Nee» ligt in nobele passie voor perfectie. Nou, een beetje in het complex van minderwaardigheid.

— Lisa, 21 jaar oud:
«Ik breek nooit met een man, zelfs mijn geliefde, in bed, als ik niet honderd procent vertrouwen heb: dat ik een prachtig ondergoed, vlekkeloze epilatie heb, het ruikt goed van mij. Zelfs als dit mijn man is, moet hij me nog steeds in uitzonderlijk goede vorm zien. En vóór seks moet je tijd doorbrengen in de badkamer, profiteer van depilators, lotions, crèmes, zet jezelf in orde en bereiden zich in het algemeen. Als ik moe ben en er geen kracht is om het allemaal te doen, zal ik in een dove pyjama slapen en ik zal hem van mijn benen rijden»

— Masha, 26 jaar oud:
«Ik herinner me, ik weigerde twee maanden in de nabijheid van je vriend nadat ik de gloeilamp in de badkamer naar een helderder veranderde. Ik heb daar een vrij grote spiegel, en hier, toen ik naar mezelf keek in fel licht, was ik geschokt: wat is vet, bleek, met cellulitis, acne — freak freak! In het algemeen, terwijl ik niet met 4 kilogram verliep en niet de loop van anti-cellulitismassage heeft gepasseerd, kon ik niet nadenken over seks»

Mening van een specialist
De beroemde hoogleraar Igor Kon is van de beroemde seksueel gelooft dat alle vrouwen eigenaardig zijn voor de passie voor exhibitionisme.

Vrouw in seks kijkt vaak naar de verwijdering, als een object, terwijl een man een onvoorwaardelijk onderwerp is. Voor haar geslacht — Het kunstwerk waarin haar lichaam het midden van de compositie inneemt. Daarom moet het vanuit het standpunt van zijn gezicht onberispelijk mooi zijn. De man is geconcentreerd op het proces zelf, en het is meestal absoluut, hoe op dat moment op dat moment op zichzelf lijkt.

Als je de gedachte aan de professor in je eigen woorden ontwikkelt, ziet de vrouw eruit als een banketbakker die de cake liefdevol versiert met rogetjes van slagroom, om het kan te breken, zonder zijn handen te wassen, loog deze cake samen met gewaden in een oogwenk. Nee, natuurlijk, we zijn niet tegen seks met mooi linnen en manicure. Maar voor ons is het betere seks zonder manicure dan een manicure zonder seks. En voor vrouwen — vice versa.

5. Ontevredenheid over jou
Niet alle acties van vrouwen zijn echter zo hopeloos irrationeel. Bijvoorbeeld, het feit dat ze geen seks met ons willen hebben als ze boos op ons zijn, kunnen we het begrijpen. In theorie. We zouden geen belemmering hebben.

— Lena, 28 jaar oud:
«Mijn man houdt ervan om dit te doen: provoceert eerst een vervelend schandaal en klimt dan om op te zetten – kus. Zeer handig: als we seks hebben, betekent dit dat alles is vergeven en niets om aan iedereen uit te leggen. Het woedt me. Als ik hem beledigd ben, dan zal geen seks zijn, terwijl ik het niet bij hem kom. En punt»

— DASHA, 22 jaar:
«Op momenten als ik beledigd ben door mijn vriend, stopt hij me meteen. Meestal lijkt het mij vrij mooi, maar hier zie ik meteen dat hij korte benen en zelf tevreden fysiogomie heeft. Hij gelooft dat ik erop manipuleerden, weigert hem in seks, ik wil op mijn mening erop staan. Maar in feite voel ik me er gewoon ziek van in deze momenten — dat is alles»

Mening van een specialist
Misbruik geen seks als een manier om conflicten op te lossen, de wereldberoemde psycholoog Dr. Lonnie Barbach.

De reden voor het conflict verdwijnt niet uit het feit dat je weer bij elkaar bent en jij. Integendeel, het probleem blijft, maar het wordt moeilijk te accepteren: onvoltooid, het gaat diep in. Als een van de partners regelmatig in deze mate plaatsvindt, geeft het uiteindelijk een extreem negatief effect: de tweede partner begint zijn armen en genegenheid als hypocrisie en misleiding te waarnemen, want voorstrouwen en ontslag.

Dat wil zeggen, het is noodzakelijk om te zweren. En alleen overweldigend het huis van alle gerechten, met opluchting om te zeggen: Nou, nu hebben we het probleem buiten uitgeschreven, geen hypocrisie was toegestaan ​​en waarom zou ik eindelijk seks hebben? In extreme gevallen, voordat je begint met het strelen en kussen, kun je elkaar eerlijk beloven dat gerechten je morgen vernietigen, in je vrije tijd.

6. Gebruikte mij
Trouwens, vrouwen zijn ook geen engelen. Volledig volkomen meisjes die een man ontmoeten, alleen omdat ze graag met hem slapen. Mezelf — Nee, en slaap — Ja. Maar om de een of andere reden, vanwege deze schandalen niet geschikt. Waarschijnlijk omdat we begrijpen hoe een man er stom uitziet, die een vrouw informeert: «Ik heb alleen nodig voor seks!»

— IRA, 25 jaar oud:
«Ik hield heel erg van Alexey, maar soms leek het me dat ik hem met een sexy simulator voor hem diende. Hij was niet geïnteresseerd in wat ik denk of voel dat hij naar me keek als een stuk vlees. Ik leek tenminste zo de hele tijd»

— Olga, 24 jaar:
«Ik heb een klein kind, werk en studeer. Laden — Veel meer dan haar man, die in de ochtend naar kantoor gaat, keert terug om zes uur en vol sterkte. Thuis kon hij natuurlijk niet echt iets — Wachten tot ik alles bereid, sneller en bed. En ik crashte nauwelijks naar bed, maar er moet nog worden onderhouden, hoewel het enige wat ik wil, — het zal bewusteloos worden. Ik herinner me dat er zulke momenten waren — Hij klieft daar bovenaan, en ik lig en denk: «Hier zal hij honderd keer heen en weer bewegen en waarschijnlijk zal alles eindigen en je kunt in slaap vallen»

Mening van een specialist
Phacocoerus Funtik, specialist.

Luister en wat ik bijvoorbeeld slechter dan al deze Babachs uit Shropshire? Ik had ook veel partners en al hun aard, ik weet hoe mijn nul vingers weten. Dus dit is: ze is bang dat je het gebruikt. En correct. Omdat je met haar geslacht aan het doen bent om diepe respect voor de intellectuele en morele relikwieën van haar persoonlijkheid aan te tonen. Maar wat denk je: wat ze zal doen als je het helemaal niet wilt gebruiken? Rechts, nog meer opgeblazen. Dus ik zou mijn zwarte zaken in je plaats voortzetten en elke keer zal ze alles uitdrukken wat hierover denkt, meldde dat je bewondert, enthousiast en een gunst, gewoon is ze zo mooi dat je jezelf niet in handen kunt met haar vorm. Het belangrijkste, vergeet niet om toe te voegen «alleen jij», «Geen ander», «Alle vrouwen van de wereld betekenen niets». Het is niet verschrikkelijk voor haar dat je haar wilt, maar wat je wilt en sliep met haar alleen maar omdat het handig voor je is. Hier met dergelijke gevoelens moet je de meest beslissende R-Revolutionaire methode bevechten!

7. Factor van ontrouw
Helaas gebeurt het.

— Natasha, 27 jaar oud:
«Ik heb bijna een jaar met twee mannen tegelijkertijd gewoond. Met één, ik, laten we zeggen, beëindigde de relatie, met de ander is net begonnen, maar in beide gevallen waren we constant seks — op de een of andere manier bleek. Jongens, natuurlijk wisten niets, maar ik voelde mezelf onaangenaam. Na een ochtend ontmoette ik Sasha eerste, en in de avond — Met Sasha Future werd ik zo frozo dat ik besloot: nooit meer dan dit zal. Als ik met één sliep, dan heeft minstens 48 uur mezelf niet toegestaan»

Mening van een specialist
Vrouwen die tegelijkertijd met twee en meer partners ontmoeten, handelen vaak op deze manier, zegt Heinz-Eyhart Rimke.

Psychologisch registreren ze zich meestal als «Betaald» (Er zijn de diepe lagen van de christelijke ethiek), dus de veranderende vrouw probeert grondig te wassen, kleding te veranderen en bestand te zijn tegen het tijdsbestek voordat u nauw contact met een andere partner invoert. Mannen zijn praktisch geen gedrag dat niet op hun lagere morele niveau aangeeft: ze voelen gewoon niet «vies» Geen van zijn partners. Dergelijk gedrag bij mannen wordt echter vaak waargenomen na het communiceren met prostituees — Dit geslacht, ze worden meestal op het onderbewuste niveau gehouden «onrein».

In het algemeen, indien na een pure zakelijke bijeenkomst met een van zijn collega’s, zit ze twee uur in de badkamer, en rapporteert dan twee dagen dat ze hoofdpijn heeft, — Er is een reden om je zorgen te maken. Of, integendeel, eindelijk stoppen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mrbu0922/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309