Regels van een ideale datum van hen totaal 9

9 regels van een ideale datum

Dus nodigde hij je uit op een date! Je wacht op een romantisch diner in een gezellig restaurant, heerlijke gerechten (we moeten hem vanwege de keuken gaf, hij koos precies de keuken waar je van houdt) en de voortzetting van de avond die je thuis hebt ..

Natuurlijk ben je bezig met de voorbereiding op een belangrijke gebeurtenis!

https://zlobeknr7.pl/kontakt/

Hoe er sexy uit te zien, maar tegelijkertijd – niet vulgair? Op wat thema’s spreken, en wat is beter om te zwijgen? Wat te doen om het de beste indruk te maken? Hier zijn enkele praktische tips.

Blijf rustig

Om te ontspannen, neem een ​​warm bad met etherische oliën, drink de kruidenthee. Ook geliefde muziek helpt ook. Denk aan om je beeld en kledingkast te beseffen om niet nerveus te zijn over het uiterlijk in een paar minuten vóór de uitgang.

Overdrijf het niet met make-up

Make-up en kapsel is belangrijk. Jij met je man zal op de afstand van de langwerpige hand zijn en daarom is het erg belangrijk dat hij je natuurlijke schoonheid waardeert. Iets onderstreepte ogen, zachte glans op de lippen, schoon, gelegd haar ziet er erg vrouwelijk en aantrekkelijk uit. Kleine truc – mannen als een lichte blozen op de wangen, dus

vergeet het blunders niet!

Kies comfortabele kleding

Het betekent helemaal niet dat je een sportpak moet dragen. Jurk, schoenen moeten comfortabel zijn, dus je wilde niet de hele avond outfit en maakte zich geen zorgen over geraspte hiel. Lage hak, vrouwelijke jurk, benadrukken van uw voordelen, verschillende elegante accessoires – Zorg ervoor dat de gekozen u uw afbeelding zal waarderen!

Wees ontspannen en zelfverzekerd

Ondersteun de thema’s, interessante man, lach om zijn grappen, toon oprechte interesse in zijn leven! Psychologen raden ook aan om in de gekozen te kijken: dus je kunt op een niet-verbaal niveau contact met elkaar vinden.

Met opscheppen

Je moet zeker opscheppen over jezelf en je vaardigheden, en zeker niet de moeite waard om jezelf te adverteren, net zo goed gedaan in alle gebieden. Mannen zijn niet erg dol op opschepperige dames, vooral als de datum tot nu toe komt, alsof de dame iemand wil bewijzen.

Maar dit zijn niet voor wat je nodig hebt om te zwijgen over jezelf en je vaardigheden, of blieshobbys en prestaties. Het is de moeite waard om ze te vermelden, maar niet te benadrukken. Laat de man zelf gissen hoe cool je bent.

Niet nodig om te klagen

Gezeur &# 8212; Dit is niet de beste keuze van het onderwerp op een date. Vyatikov houdt niet van een man noch een vrouw noch hond noch katten &# 8212; Over het algemeen houdt niemand van hen. Doe daarom geen date aan de sessie bij de psychotherapeut. Beter vertellen over iets leuks, interessant.

Geen politicus

En terug &# 8212; religies, nationale en nominale problemen. Gewoon niet. Het is beter om andere onderwerpen te kiezen om niet eerst te onthouden.

Eet iets gemakkelijk voor datum

Veel vertegenwoordigers van het fijne geslacht vóór een datum zijn praktisch niets gegeten. Er zijn veel redenen – generic cialis kopen van banale zenuwen totdat het verlangen om het laatste moment af te vallen. Zelfs als je geen eetlust hebt, probeer dan iets gemakkelijks te eten: salade, fruit. Het zal je redden van de hongerige flauwvallen en “inhuren in de maag” tijdens een romantisch gesprek. Bovendien, zoals psychologen zeggen, houden mannen van meisjes met eetlust. Immers, als hij je uitnodigde naar een restaurant, wil je zien dat je geniet van een heerlijke maaltijd! Vergeet daarom frases: “Ik ben op een dieet”, en “Ik heb al gevoerd …” Eet met plezier!

Heb het niet &# 171; geurig&# 187; producten

Niet de beste keuze van gerecht op een datum &# 8212; Dit zijn producten met een sterk aroma. Knoflookbrood &# 8212; Nee. Uienstangen &# 8212; smakelijk maar verleden. Probeer het ook niet te overdrijven met acuut voedsel. Zoals je weet, versnelt het het darmwerk, en als je een zwakke maag hebt, kan het misschien niet omgaan met de lading.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *