Wetenschappers dalen liefde verliefd op mannen die weten hoe ze moeten handelen als tong

Wetenschappers van de University of Buffalo (VS) voerden uit, zoveel twee studies om erachter te komen of het verhalen van vermogens beïnvloeden (dat wil zeggen, het is gemakkelijker, het vermogen om vouwen te spreken) tot aantrekkingskracht op het andere geslacht.

In het eerste experiment toonden deelnemers een bepaald aantal foto’s van mensen van het andere geslacht.

Tegelijkertijd met de demonstratie van de foto’s, meldden ze informatie, is het een goede verteller, waar hij komt hoeveel hij liefheeft, hij houdt van spaghetti.

Alle foto’s waren voorwaardelijk verdeeld in drie delen: «Goede verteller» (In de beschrijving van dit type werden de uitdrukkingen van het type gebruikt «rijke vocabulaire», «Zijn verhalen op feestjes zijn altijd populair», «weet altijd het zeker»), «Normaal verhaal» (Over oratorische vaardigheden werden niet bijzonder genoemd) en «Slechte verteller» («In het bedrijf, vaak depressief», «Soms is het moeilijk voor hem om de woorden te vinden om mijn gedachte uit te drukken»).

Daarna moesten de deelnemers van het experiment foto’s evalueren vanuit het oogpunt van aantrekkelijkheid tot nu toe en seks, langdurige relaties en als een vriend.

Als gevolg hiervan bleek dat het vermogen om een ​​goed verhaal te vertellen een man aantrekkelijker maakt in vrouwelijke ogen als het gaat om langdurige relaties.

Maar de mannen zijn absoluut toch. Op hun perceptie van de aantrekkelijkheid van vrouwen had de kwaliteit van getalenteerde verhaallers geen invloed op.

In het tweede experiment om vragen over het beroep toegevoegde vragen: «Welke van hen, naar jouw mening, de aanbetalingen van de leider?», «Die bewondering waardig is?», «Die kan leiden?» Zoals in het eerste geval, hebben vrouwen hogere scores ontvangen goede verhalenvertellers.

Dit wordt uitgelegd door Evolution. Mannen verspreiden hun genen op grote schaal, en vrouwen — Variabele.

Ook besteden mannen en vrouwen een ander aantal inspanningen aan nakomelingen: de eerste kan alleen maar beperkt zijn tot seksueel contact, terwijl de investeringen van vrouwen multi-maand zwangerschap en opleiding

van nakomelingen omvatten.

Mannen kunnen het zich dus veroorloven om de keuze van partners nogal frivool te kiezen, en tadalafil vrouwen die onbewust iemand zoeken die kan helpen met de opvoeding van nakomelingen.

Wetenschappers suggereren dat in primitieve gemeenschappen degene die de bovennatuurlijke verschijnselen zou kunnen verklaren, automatisch vermogen en privileges ontving.

Daarom zijn vrouwen op het onderbewuste niveau van mening dat een dergelijke partner veelbelovend is.

Het lijkt erop dat je je Crown-verleiding moet uitstellen — Aanzienlijke goedkeuring.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mrbu0922/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309