20 vragen die mannen geen vrouwen mogen vragen

Misschien had u een situatie waarin uw vraag een dubbelzinnige reactie van een meisje heeft veroorzaakt. En op dat moment was het niet duidelijk, ze was beledigd, hij schaamde of droomde helemaal naar Pier.

Onthoud deze 20 vragen die dapoxetine niet van meisjes houden terwijl je nog steeds volledig en uiteindelijk je prospects hebt vernietigd om relaties op te bouwen.

een.Mag ik je een kus geven?

Vraag het niet. Als je op een date bent, zal je het zelf begrijpen, ze wil het of niet. Zo ja, wacht op een geschikt moment en handelen.

2. Waarom praat je niet tegen me?

Nou, in feite, Buddy, wees niet zwak! Als het je lijkt, is ze niet geïnteresseerd in jou, dus laten we een mengsel zien en het omgekeerde bereiken. Anders focussen zijn energie aan de andere, maar niet om te vernederen. Soms geen interesse — goed teken dat de communicatie doorgaan is niet waard.

3. Waarom kijkt je vandaag anders?

Zelfs als uw observatie waar is, zal het geen positieve reactie veroorzaken. Anders kijken — Hoe is dat? Slechter? Dus je specificeert haar dat ze vandaag een mierikswortel uitziet. En als het beter is, blijkt dat het er altijd uitziet (behalve vandaag, natuurlijk).

4. Je sliep ‘s nachts slecht?

Als dit geen dunne hint op een gezamenlijke nacht is, benadrukt u dat ze vandaag vandaag er slecht uitziet. Het kan haar in verlegenheid brengen.

5. Zodra je een man hebt, kunnen we vrienden blijven?

Zeer haasten poging om communicatie met het meisje uit te breiden, omdat het gemakkelijk je intenties zal bepalen.

6. Hoe oud ben je?

Dit is een oud cliché, maar nog steeds effectief. De eerste regel van de Gentlemen Club: Vraag nooit vrouwen over hun leeftijd.

7. Wat doen we vandaag?

Meisjes houden van wanneer de man het initiatief op zichzelf neemt en in staat is om een ​​onafhankelijke beslissing te nemen.

acht. Je gaat het dragen?

Denk aan de gevolgen van dit probleem. Misschien zal ze proberen je te wurgen met een sjaal die je hebt bekritiseerd, of haar schoenen doorboren die je niet hebt goedgekeurd.

9. Je bent zwanger?

Als het niet voor de hand ligt, vraag dan niet. Als het blijkt dat het niet zwanger is, voegde hij ook gewicht aan. En hoe weet je, meisjes zijn pijnlijk bij dit onderwerp.

10. Hoeveel jongens die je had?

Je wilt het echt weten? Zo niet, dan is dit een slechte manier om het gesprek te ondersteunen.

elf. Hoeveel weeg je?

De tweede regel van de herenclub: Vraag nooit meisjes over hun gewicht.

12. Je hebt een mooie zuster?

Zelfs zo ja, dan is het na zulke vragen nauwelijks mogelijk om haar te ontmoeten.

dertien. Je hebt dat maandelijks?

Niet-planische manier om de arme sfeer van het meisje te verklaren die nog steeds populair is.

14. Je kunt geld lenen?

Als je niet op zoek bent naar een geldschieter, dan is dit een zekere manier om van jezelf een meisje te duwen. U geeft niet alleen direct aan de instabiliteit van uw financiële situatie, dus ook lasten haar.

15. Ik denk dat ik aantrekkelijk ben?

Zelfverzekerd en je uiterlijk Guy Deze vraag zal niet vragen. Dus je vraagt ​​het niet!

zestien. Waarom draag je het graag [een soort kledingelement]?

Met deze vraag hield je aan dat een bepaald kledingelement niet geschikt is voor haar. Wat als ze echt van deze hoed houdt met veren?

17.

Hou je van mij?

Als je het gevoel hebt dat je erover moet vragen, dan is het antwoord waarschijnlijk niet bij jou.

achttien. Waarom ben je vrienden met hen??

Mensen ondersteunen om vele redenen met anderen communiceren. Vraag naar haar vriendschap met iemand — het betekent om onzekerheid voor zijn kant op te wijzen.

negentien. Waarom ben je alleen?

Dit is een toelaatbare vraag als de compatibele subtekst wordt vervoerd door de nadruk te leggen op het beroep. Anders zal ze het verhaal van zijn persoonlijke leven moeten vertellen, wat moeilijk is om een ​​vrolijke bezetting te overwegen.

twintig. Je gaat het echt eten?

Neem de gastronomische verslaving niet in twijfel, vooral als ze het zelf kookte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mrbu0922/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309